Newsletter -5% ->
 
Kolla våra Erbjudanden
Skål Arte 19 cm AMBITION
Skål Arte 19 cm AMBITION
Skål Arte 19 cm AMBITION
Skål Arte 19 cm AMBITION
Skål Arte 19 cm AMBITION

Skål Arte 19 cm AMBITION

SKU 45006
Kollektion:
Arte

69,00 kr

diameter
19

Skål

Glaserat porslin med bronskant på skålen är som ett konstverk. Dess sandfärg och oregelbundna, mörkare kantfärg matchar perfekt den rustika stilen. Denna harmoniska komposition passar perfekt till både klassiska och moderna interiörer och utstrålar en unik karaktär.

Original Reactive Glaze

Hög temperatur användes i glaseringsprocessen, vilket ger skålen en unik karaktär. Den spräckliga dekorationen och mörka kanten gör varje fat med reaktiv glasyr unik, och hela servisen utmärks av sin unika charm och ursprungliga stil.

  • Subtil, spräcklig beige
  • Varje del är unik
  • Tål diskmaskin
  • Reaktiv glasyr: raffinerad glasyrkaraktär
  • Vågig, sliten kant
Teknisk specifikation
Tillverkare
Ambition
Kollektion
Arte
Diameter [cm]
19
Längd [cm]
19
Bredd [cm]
19
Höjd [cm]
5.6
Vikt [kg]
0.27
Material
Porslin
Lämplig för
Mikrovågsugn, Maskindisk
Egenskap
Stapelbar
Färg
beige
Mönster
prickigt
Ean
5904134202123
Detaljer
Var och en av Arte-skål har en unik dekoration och unik färgning av kanten, olika i färgintensitet. På grund av användningen av reactive glaze kan färgen på rätternas kanter skilja sig från varandra, vilket gör samlingen av rätter unik. Produkter tillverkade av keramik kan skilja sig något i nyanser, storlek och struktur. Detta beror på produktens specificitet och är tillåtet enligt standarderna.

Andra produkter i kollektionen

Servis för 6 personer Arte 24 delar AMBITION

ArteSKU 45015

Servis för 6 personer Arte 24 delar AMBITION

1340,00 kr

Komplettera med

Modern design varvat med klassiska former och betoning på användbarheten av de föreslagna produkterna kännetecknar Ambition bäst.

Det polska varumärket har varit känt på marknaden i många år och åtnjuter nu det stora förtroendet från kunder som bland de föreslagna samlingarna hittar inte bara bestick eller serviser, utan även kastruller, stekpannor och andra kökstillbehör till ett bra pris.