Logga in

Egna märken

Med våra egna varumärken kan vi skapa trender och anpassa produkter till olika kategorier av mottagare. Tack vare detta möter vårt erbjudande smak hos både kunder som värdesätter minimalistisk design och maximal användbarhet, liksom älskare av sofistikerad skönhet och elegans. Våra egna märken tillåter oss också att utforma prislistor oberoende - detta gör att våra kunder kan njuta av riktigt konkurrenskraftiga priser.

Ambition

Smakfulla lösningar för kök och matsal

Ambition -märket är pärlan i Dajars krona. Dess starkaste punkter är original, elegant design och vackra, sofistikerade former. Namnet "ambition" tvingar - varje produkt, från innovativa kastruller och pannor till designade porslin, skapas i enlighet med de senaste trenderna och med största uppmärksamhet på detaljer.

Ambition Junior

Design och ergonomi för den yngsta generationen

Ambition Junior är ett varumärke skapat för yngre barn, vårt svar på de behov som rapporterats av kunder. Kollektionerna av uppsättningar gjorda av bambu eller porslin är ett intressant alternativ till "vuxna" uppsättningar. Bekväma, funktionella och barnvänliga, uppdelade i versioner för flickor och pojkar, de färgar de yngsta världen och har en pedagogisk funktion.

Patio

Trädgårdsmöbler, kuddar och tillbehör av högsta kvalitet

Patio är ett varumärke som gör livet enklare. Som regel använder vi bara de bästa materialen och den mest moderna designen för att skapa sina produkter som kommer att stjäla hjärtan och göra din vila trevlig. Ett ständigt uppdaterat, noggrant utvalt erbjudande gör att vi kan möta förväntningarna hos alla älskare av att spendera tid i trädgården.

domotti

I korsningen av tradition och modernitet

Domotti -produkter hjälper till i alla kök och när som helst. De är så funktionella och användbara att de snabbt blir oersättliga i vardagens liv och rörelse i huset. Det är ett idealiskt förslag för människor som letar efter estetiska och väldesignade, och samtidigt riktigt billiga tillbehör till sitt kök.

myHome

Dekorationer som skapar stämning

MyHome är tillbehör som gör att du stilfullt kan inreda ditt hem och skapa dess atmosfär. Från noggrant designade och matchade uppsättningar av lyktor, dekorativa kuddar, dukar och filtar kan alla enkelt välja de som passar deras interiör.

Velkea

Strykbrädor, tvättställningar och överdrag - enkelhet kan vara vacker

Även om hängning av tvätt och strykning inte är våra favoritaktiviteter, gör bra utrustning arbetet mycket trevligt. När det är väl och ergonomiskt utformat gör det dessutom det lättare och snabbare att utföra det. Velkea är strykbrädor, tvättställningar och överdrag som kommer att göra vardagen trevligare!

Jotta

Ordning och renlighet

Detta är vad ordet "jotta" betyder på finska. Detta märke erbjuder eleganta och användbara produkter för daglig rengöring av hushåll, badrumstillbehör, strykbrädor och tvättställningar. Jotta går med tiden - det överraskar med sin komfort och funktionalitet, spännande mönster och en intressant färgpalett.