Logga in

Globala varumärken - våra partners

Under många år har produkter av erkända globala varumärken ingått i vårt erbjudande. Tack vare detta kan vi erbjuda våra kunder ett riktigt brett utbud av möbler i högsta klass, dekorationer, hushållsartiklar, tallrikar och kökstillbehör. Letar du efter heminredning, sovrum och trädgårdsmöbler? Du hittar dem säkert i erbjudandet från globala Dajar -märken!

Luminarc

Över 70 års erfarenhet av skönhetsproduktion

Varumärket Luminarc är känt för tillverkningen av vackra uppsättningar i härdat glas. Alltid inspirerad av nuvarande trender, unika och praktiska servis- och middagsuppsättningar dekorerar varje elegant kök och matsal. Den ursprungliga designen och färgerna på Luminarc köksredskap går hand i hand med hög kvalitet och anmärkningsvärd hållbarhet - dess porslin är upp till 3 gånger mer motståndskraftiga mot stötar och sönderfall än porslin.

Disney

Barns glädje. En riktig prydnad

Vi har en officiell licens för att använda bilden av en karaktär från Walt Disneys sagor. Bilderna av Musse Pigg, Minnie och dussintals andra hjältar och superhjältar i barnvärlden dyker upp bland våra rätter, koppar, frukostlådor och många andra designartiklar tillverkade av högkvalitativt porslin eller plast. Länge leve glädjen!

Pyrex

Anmärkningsvärt motstånd, tidlös stil

Ett över 100 år gammalt märke som har blivit känt för att skapa glas som används i värmebeständiga rätter. Det har ökat motståndskraft mot termiska stötar. Frysning, bakning, stekning - Pyrex -kokkärl, stekpannor och lock klarar allt. Förutom exceptionell hållbarhet utmärker de sig också genom ett sofistikerat och snyggt utseende. Grunden för utrustningen i alla funktionella kök.

Pasabahce

Glaserad finess

Pasabahce är ett smakfullt förslag för älskare av glas av högsta kvalitet. Den unika designen och finessen hos designers samt den mästerliga kombinationen av estetik och ergonomi gör Pasabahce -produkter till en stolthet för varje bord. Märkets kollektioner kännetecknas av hög kvalitet, hållbarhet och variation - glasen, karaffer, tallrikar kommer att bevisa sig i olika arrangemang av hemmet.

Curver / Keter

Designad för att servera

Design och innovation är Curvers varumärkes kärnvärden. Användarvänliga produkter är utformade för att göra livet enklare och ... roligare. Märkets produkter är designade för att hålla i många år. Varumärket är synonymt med miljövänlighet - det kännetecknas av den största andelen återvunnen plast i världen.

Nardi

En ovanlig blandning av design och originalmaterial

Nardi är en erkänd italiensk tillverkare av designade trädgårdsmöbler. Ett brett utbud av produkter - från stolar och fåtöljer, genom bord och barer till eleganta solstolar - passar inte bara välskötta trädgårdar utan även moderna och smakfulla bostadsinredningar. Nardimöbler av syntetiskt harts är skapade av den italienska designern Raffaello Galiotto.

Arcoroc

I korsningen av tradition och modernitet

Arcoroc är ett varumärke med nästan 200 års tradition, en synonym för innovation och professionalism. Vi kan här hitta både klassiska, enkla former och en lite tokig design med spår. Kända för sin hållbarhet, eleganta rätter, tillgängliga i olika former och ett komplett utbud av färger, kommer att dekorera alla kök. Ett måste för älskare av en kombination av modern design och livslängd.