Logga in

DAJAR

Stilens kraft

Idag är DAJAR det största företaget som distribuerar hem- och trädgårdsartiklar, inte bara i Polen utan även i hela Centraleuropa. Vår specialitet är fina köks- och matsalsprodukter samt trädgårds- och campingartiklar.

Öppenhet för utveckling och innovation samt våra egna fabriker ger oss den extraordinära kraften att skapa produkter och genomföra de värden som vi tror på. Våra egna märken tillåter oss att skapa trender och nya produktkategorier. Vi når nya och allt yngre mottagare. Vi tar hand om dem genom att utveckla kundservice - kunderna vet att vi finns där för dem också efter att de lämnat vårt affär eller vår webbutik.

Vi kännetecknas av 100% polskt kapital och vår årliga position på listan över de 500 största polska företagen i „Rzeczpospolita” . I över 30 års verksamhet har vi redan fått i stort sett alla de mest önskvärda TUV- och ISO -certifikaten, samt utmärkelser och priser som värderats i verksamheten inkl. e-Gazele Biznesu tilldelad av Puls Biznesu eller Forbes Diamond. Vi tillhandahåller också välgörenhet och sponsring.

Ett vittne till historien, en morgondagens designer

Vi har varit verksamma på den polska marknaden för hushållsartiklar, trädgårdsmöbler och HoReCa -produkter sedan 1989. Genombrottsmomenten i företagets över 30-åriga historia inkluderade att få exklusivitet för distribution av Luminarc-produkter i Polen, skapa våra egna moderna varumärken och öppna kontor i Ungern, Rumänien och Kina. Vi var ett av de första polska företagen som lanserade vår webbutik. Var och en av dessa händelser satte ett avtryck i vår identitet och tillät oss att bli den vi är.

DAJAR är människor och människor är värdefulla

För närvarande är DAJAR inte bara ultramoderna tekniska anläggningar (enheter, syrum, lager), men mest av allt människor. Ett team med över 1 000 experter från olika inriktningar designar, skapar och tillverkar produkter i livsstil som är värda att omge varandra dagligen. Det är en ovärderlig kapital som driver oss och ger oss en känsla av att vara en stor DAJAR-familj.

Detta leder till de värderingar som följer oss när vi designar artiklar för kök, vardagsrum eller trädgård. Hela vårt liv fortsätter på dessa platser - här leker vi, jobbar, lagar mat och umgås med nära och kära och vänner. Det är därför vi på DAJAR gör allt för att skapa modern och inspirerande inredning och omgivning. Så här vinner vi våra kunders hjärtan.

Företagets data

DAJAR sp. z o.o.
Połtawska 6
75-072 Koszalin, Polen
Bolagsregisteret : 0000006818
Momsreg nr: PL6692296668
Organisationnummer: 003800675