Newsletter -5% ->
 
Kolla våra Erbjudanden
Skål Arte 15 cm AMBITION
Skål Arte 15 cm AMBITION
Skål Arte 15 cm AMBITION
Skål Arte 15 cm AMBITION
Skål Arte 15 cm AMBITION

Skål Arte 15 cm AMBITION

SKU 45005
Kollektion:
Arte

51,00 kr

diameter
15

Skål

Glaserat porslin är ett verkligt originellt konstverk, och den borstade bruna kanten på skålen bidrar till dess otroliga charm. Den harmoniska och intressanta kombinationen av sandig färg och oregelbunden, mörkare färg på kanten passar perfekt in i den rustika stilen. Den passar perfekt in i både klassiska och moderna interiörer och utstrålar en unik karaktär.

Original Reactive Glaze

Under glasningsprocessen används en hög bränntemperatur. Detta gör det spräckliga mönstret och den mörknade kanten på tallriken unika och inget fat med reaktiv glasyr är identiskt, och hela servisen är unik och exceptionell.

  • Tål diskmaskin
  • Reaktiv glasyr: raffinerad glasyrkaraktär
  • Subtil, spräcklig beige
  • Varje del är unik
  • Vågig, sliten kant
Teknisk specifikation
Tillverkare
Ambition
Kollektion
Arte
Diameter [cm]
15
Längd [cm]
15
Bredd [cm]
15
Höjd [cm]
4.7
Vikt [kg]
0.45
Material
Porslin
Lämplig för
Mikrovågsugn, Maskindisk
Egenskap
Stapelbar
Färg
beige
Mönster
prickigt
Ean
5904134202116
Detaljer
Var och en av Arte-skål har en unik dekoration och unik färgning av kanten, olika i färgintensitet. På grund av användningen av reactive glaze kan färgen på rätternas kanter skilja sig från varandra, vilket gör samlingen av rätter unik. Produkter gjorda av keramik kan skilja sig något i nyanser, storlek och struktur. Detta beror på produktens specificitet och är tillåtet enligt standarderna.

Andra produkter i kollektionen

Servis för 6 personer Arte 24 delar AMBITION

ArteSKU 45015

Servis för 6 personer Arte 24 delar AMBITION

1340,00 kr

Komplettera med

Modern design varvat med klassiska former och betoning på användbarheten av de föreslagna produkterna kännetecknar Ambition bäst.

Det polska varumärket har varit känt på marknaden i många år och åtnjuter nu det stora förtroendet från kunder som bland de föreslagna samlingarna hittar inte bara bestick eller serviser, utan även kastruller, stekpannor och andra kökstillbehör till ett bra pris.