Santokukökskniven från Pro Series-serien är en oumbärlig hjälp vid arbete i köket. Den hanterar enkelt portionering, hackning och skärning av livsmedel. Bladet som är 12,7 cm långt är tillverkat av rostfritt stål X30Cr13, som är mer motståndskraftigt mot korrosion. Det är motståndskraftigt mot att bli slö, tack vare lämplig polering och användning av en speciell härdningsmetod. Det svarta, ergonomiska handtaget innehåller tre smidda nitar som säkerställer knivens stabilitet. Dess blad och skaft är tätt förbundna, vilket förhindrar ackumulering av bakterier. Santokun är en asiatisk typ av kniv avsedd för att skära kött, fisk och grönsaker.
Vi uppmuntrar dig att komplettera Pro Series-kollektionen, som inkluderar olika typer av köksknivar och kökssaxar.
- tillverkad av korrosionsbeständigt krom-molybden-vanadinstål,
- smidda nitar placerade i ett ergonomiskt handtag säkerställer ett stabilt grepp,
- helheten är tätt sammanfogad, vilket förhindrar ackumulering av bakterier,
- tack vare en speciell härdningsmetod och lämplig polering, är den motståndskraftig mot att bli slö.