Newsletter -5% ->
 
Kolla våra Erbjudanden
Hem

Plumi - Matsal (2)

  • Bordsservis
    • Matserviser
Middagsservice för 6 personer Plumi 19-delar svart och vit LUMINARC

PlumiSKU 00013

Middagsservice för 6 personer Plumi 19-delar svart och vit LUMINARC

299,00 kr

Matsalen är hjärtat av varje hem

Matsalen är en mötesplats för alla hushållsmedlemmar, där vi umgås under vardagliga måltider. Det är här vi oftast tar emot gäster och samlas under större familjefiranden. Matsalen ska inte bara vara funktionell, utan också rätt inrättad för att väcka förtjusning och trevlig atmosfär. Särskilt användbart för att uppnå båda dessa mål är att utrusta matsalen med de bästa produkterna som får alla att känna sig speciella och bekväma på samma gång.

Duk bordet på rätt sätt!

Finns det inte ett korn av sanning i talesättet att vi verkligen "äter med ögonen"? Är det inte så att en vackert presenterad rätt stimulerar vår aptit och vi vill prova den så snart som möjligt? Ja självklart! När vi matar vår kropp måste vi också komma ihåg vår själ. Rätt dukning är framför allt valet av den perfekta servisen, som kommer att charma de inbjudna gästerna under familjesammankomster och få oss att känna oss som om vi åt rätter från de bästa restaurangerna varje dag hemma.

Matsalsutrustning i din stil

Hur ordnar man den perfekta matsalen? Det ska vara praktiskt och exceptionellt på samma gång, så att vi känner att vi firar stunderna tillsammans med våra nära och kära på bästa möjliga sätt. När vi väljer matsalsutrustning bör vi ta hand om detaljerna, tack vare vilka det kan förvandlas till ett av de mest designade rummen i huset. Väl utvalda serviser och vackert glas för matsalen kommer att få de serverade rätterna att se fantastiska ut, och att njuta av dem kommer att förbli ett verkligt nöje. Komponera ditt eget och unika bordsarrangemang som kommer att glädja dina gäster och låter dig dricka ditt morgonkaffe eller te varje dag i en unik atmosfär.