Newsletter -5% ->
 
Kolla våra Erbjudanden
Tallrik Arte 25 cm AMBITION
Tallrik Arte 25 cm AMBITION
Tallrik Arte 25 cm AMBITION
Tallrik Arte 25 cm AMBITION
Tallrik Arte 25 cm AMBITION
Tallrik Arte 25 cm AMBITION

Tallrik Arte 25 cm AMBITION

SKU 45003
Kollektion:
Arte

54,00 kr

Flat tallrik i porslin

Det unika med glaserat porslin fångat i sin ursprungliga form imponerar med sin bruna, sliten kant. Den sandiga färgen passar perfekt in i de aktuella färgtrenderna, och den mörkare, oregelbundet färgade kanten lägger till en rustik effekt till helheten och tillför charm och unik karaktär. Denna komposition utstrålar harmoni och sammanhållning, perfekt harmoniserad med både klassiska och moderna interiörer.

Artistisk reaktiv glasyr

Det är en glasningsprocess som överraskar om och om igen, eftersom tallrikens högre bränntemperatur gör det omöjligt att bestämma mönstrets slutliga utseende. Som ett resultat finns det inte två identiska tallrikar täckta med reaktiv glasyr, vilket gör dem unika.

  • Reaktiv glasyr: raffinerad glasyrkaraktär
  • Varje del är unik
  • Vågig, sliten kant
  • Tål diskmaskin
  • Subtil, fläckig beige
Teknisk specifikation
Tillverkare
Ambition
Kollektion
Arte
Diameter [cm]
25
Längd [cm]
25
Bredd [cm]
25
Höjd [cm]
2.6
Vikt [kg]
0.55
Material
Porslin
Lämplig för
Mikrovågsugn, Maskindisk
Egenskap
Stapelbar
Färg
beige
Mönster
prickigt
Ean
5904134202093
Detaljer
Var och en av Arte-tallrik har en unik dekoration och unik färgning av kanten, olika i färgintensitet. På grund av användningen av reactive glaze kan färgen på rätternas kanter skilja sig från varandra, vilket gör samlingen av rätter unik. Produkter gjorda av keramik kan skilja sig något i nyanser, storlek och struktur. Detta beror på produktens specificitet och är tillåtet enligt standarderna.

Andra produkter i kollektionen

Servis för 6 personer Arte 24 delar AMBITION

ArteSKU 45015

Servis för 6 personer Arte 24 delar AMBITION

1340,00 kr

Komplettera med

Modern design varvat med klassiska former och betoning på användbarheten av de föreslagna produkterna kännetecknar Ambition bäst.

Det polska varumärket har varit känt på marknaden i många år och åtnjuter nu det stora förtroendet från kunder som bland de föreslagna samlingarna hittar inte bara bestick eller serviser, utan även kastruller, stekpannor och andra kökstillbehör till ett bra pris.