Newsletter -5% ->
 
Kolla våra Erbjudanden
Stol APOLLO
Stol APOLLO
Stol APOLLO
Stol APOLLO
Stol APOLLO
Stol APOLLO
Stol APOLLO
Stolar i trä

Stol APOLLO

SKU 22901
Kollektion:

1990,00 kr

image
image
Stol med metallram och trä armstöd. Sits och ryggstöd är tillverkade av askträd som kännetecknas av stor hårdhet och motståndskraft mot skador. Trä elementen är impregnerade med träbets som skyddar mot cyanobakterier som skadar trä, stolen är också dubbellackad med hög kvalitet lack som är motståndskraftig mot UV strålning. Ramen är dubbelmålad för att ge bättre skydd mot korrosion. Tack vare ett speciellt lack är stolen motståndskraftig mot nötning och smällor. Tål frost, snö, hög och låg temperatur. Stolen är stapelbar. Det finns möjlighet att köpa till stolen sittdynor.


Ram - antracit, trä - brun (askträd).

Produkten har inga armstöd.
Teknisk specifikation
Tillverkare
Patio
Bredd [cm]
58
Höjd [cm]
102
Djup [cm]
70
Vikt [kg]
12.12
Max belastning [kg]
150
Antal personer
1
Material
Trä, Metall
Egenskap
Icke hopfällbar, Stapelbar
Färg
antracitgrå, brun
Mönster
annat
Ean
5904134229014

image/svg+xml
Högkvalitativa material, modern teknik och många års erfarenhet gör att varumärket Patio producerar original och hållbar trädgårdsutrustning som inspirerar med ett stort antal möjligheter för att arrangera en terrass eller balkong.

Den polska tillverkaren erbjuder klassiska hammockar, campingfåtöljer, kuddar till solstolar och fåtöljer i designversion, samt många trädgårdstillbehör. Ett brett urval av olika färgvarianter garanteras av den årliga uppdateringen av kollektionen, baserad på de senaste trenderna.