Newsletter -5% ->
 
Kolla våra Erbjudanden
Positionsdyna Royal / Lena Plus C001-03PB PATIO
Positionsdyna Royal / Lena Plus C001-03PB PATIO
Lena

Positionsdyna Royal / Lena Plus C001-03PB PATIO

SKU 466282
Kollektion:
Lena

218,00 kr

image
image
image
image
image
image
image

Dyna till trädgårdsfåtölj med bkantband

Ett elegant tillskott till trädgårdsmöbler ökar komforten och bekvämligheten med att koppla av utomhus. Anpassad efter formen på fåtöljens ryggstöd. Den är gjord av slitstarka material som poly/bomullstyg och polypropen som är väderbeständiga. Trimmad med ett kantband i samma färg som materialet, ger den elegans och stil. Ryggstödets övre del har en ficka för att fästas i ramen, medan den nedre delen är försedd med en gummirem, vilket säkerställer stabilitet och säkerhet. Quiltning på materialet ger karaktär och ger det en unik stil. Fyllningen är en skuren flocksvamp, som ger mjukhet och komfort, vilket är särskilt viktigt vid långvarig avslappning. Detta tillbehör är perfekt för dig som värdesätter komfort och stil, och samtidigt vill behålla funktionaliteten och hållbarheten hos sina trädgårdsmöbler.

  • Med quiltning
  • Fyld med skuren flocksvamp
  • Tillverkad av polyester-bomullstyg
Teknisk specifikation
Tillverkare
Patio
Kollektion
Lena
Längd [cm]
155
Bredd [cm]
48
Höjd [cm]
8
Vikt [kg]
2.16
Antal personer
1
Material
Bomull, Polyester
Färg
vit, svart, röd
Mönster
randigt
Ean
5904134007360
Detaljer
Rygg: 74 cm
Sits: 81 cm
Tjockhet: 8/10 cm

Andra produkter i kollektionen

Positionsstol med dyna Lena Plus H030-06PB PATIO

LenaSKU 460282

Slut i lagerPositionsstol med dyna Lena Plus H030-06PB PATIO

740,00 kr

image/svg+xml
Högkvalitativa material, modern teknik och många års erfarenhet gör att varumärket Patio producerar original och hållbar trädgårdsutrustning som inspirerar med ett stort antal möjligheter för att arrangera en terrass eller balkong.

Den polska tillverkaren erbjuder klassiska hammockar, campingfåtöljer, kuddar till solstolar och fåtöljer i designversion, samt många trädgårdstillbehör. Ett brett urval av olika färgvarianter garanteras av den årliga uppdateringen av kollektionen, baserad på de senaste trenderna.