Om DAJAR

DAJAR Sp. z o.o. är det största företaget i Polen och Mellaneuropa som distribuerar ett stort urval av artiklar för hem och trädgård. Grunden för ett sådant imponerande urval utgörs av samarbete med alla betydande tillverkare av hushållsartiklar i världen samt två egna produktionsverkstäder. Som producent har Dajar specialiserat sig på camping-trädgårdsartiklar, strykbrädor och torkställ.

Firman skapas av en grupp på 700 samarbetare. Kunskap, erfarenhet samt systematisk utveckling av våra anställda garanterar alla DAJAR Kunder en professionell behandling genom alla stadier av samarbetet. Grunden till vår framgång är stor omsorg för våra Kunder, alert bemötande och förekommande av marknadens förväntningar samt stor omsorg om produkternas höga kvalitet. Bekräftelse på kvalitet, professionalitet samt modern teknologi som tillämpas i produktionen är de internationella kvalitetscertifikat: ISO 9001:2000, TÜV GS och EN 581 (PN 581).

Tack vare ett noggrant utvalt utbud och märkens portfolio som bemöter marknadens invecklade segmentering kan vi tillgodose behov hos varje slutkund.