Välkommen till vår DAJAR.se-butik. Vi använder cookies för att analysera trafik på DAJAR.se, anpassa innehållet på webbplatsen, visa skräddarsydda annonser och öka komforten med att använda vår webbplats. Genom att klicka på ""godkänn"" informerar du oss om att du samtycker till att vi placerar cookies i din webbläsare och i förekommande fall behandling av relaterad information för dessa ändamål. Du kan hantera ditt samtycke och dra tillbaka det när som he… visa mer

Logga in
Kastrull Nox 24 cm AMBITION
Kastrull Nox 24 cm AMBITION
Kastrull Nox 24 cm AMBITION
Kastruller

Kastrull Nox 24 cm AMBITION

SKU 34254

219,00 kr

Kastruller är grundläggande kökstillbehör. Att använda kastruller ska bli ett nöje, deras funktionalitet ska hjälpa oss och uppmuntra till matlagning.

Kastruller NOX är tillverkade av gjuten alumnium. Det garanterar långvarig bevaring av kastrullens originell form, den deformeras inte på grund av temperatur. Ytterligare tjock flerlagrig botten utdelar värmen jämnt vilket låter att spara tid och energi. Produkterna är täckta på insidan av en originell schweizisk keramisk beläggning ILAG Non-Stick Ceramic. Det är en non-stick beläggning tillverkad naturliga mineralen som innehåller inte PTFE, PFOA, kadmium eller bly.
Tillverkare
Ambition
Bredd [cm]
39
Höjd [cm]
11
Rymd [l]
4.25
Kollektion
Nox
Material
Aluminium, Keramik, Ilag, Non-stick, Glas, Plast
Lämplig för
Induktionshäll, Elspis, Gashäll, Glaskeramikhäll
Diameter [cm]
24
Färg
svart
Ean
5904134342546
Katalogpriset 284,70 kr

Andra produkter i kollektionen

Stekpanna NOX grill 26 x 26cm AMBITION

NoxSKU 34210

Slut i lagerStekpanna NOX grill 26 x 26cm AMBITION

159,00 kr