Newsletter -5% ->
 
Kolla våra Erbjudanden
Fåtölj Adele beige PATIO
Fåtölj Adele beige PATIO
Fåtölj Adele beige PATIO
Fåtölj Adele beige PATIO
Fåtölj Adele beige PATIO
Fåtölj Adele beige PATIO
Patio

Fåtölj Adele beige PATIO

SKU 47129
Kollektion:

2050,00 kr

Adele-fåtöljen är tillverkad av ett plastmaterial som imiterar rotting, den sk polyrotting som är mycket motståndskraftig mot växlande väderförhållanden (regn, UV-strålar). Sitsstrukturen är gjord av stål (19 x 0,9 mm och 16 x 0,9 mm), pulverlackerad. Materialen som används för tillverkningen av möblerna gör den relativt lätt och bör inte vara något problem när man ställer in dem eller eventuellt flyttar dem. Det rekommenderas att använda stolen på ett jämnt och härdat underlag. All förorening av polyrotting- och aluminiumelement kan enkelt avlägsnas med en fuktig trasa.
Fåtöljen kommer med en dyna med dragkedja. Detta möjliggör bekvämt avlägsnande av materialet när det är nödvändigt att tvätta det eller byta ut det.
Stolen bör skyddas mot fukt.

Teknisk specifikation
Tillverkare
Patio
Längd [cm]
71
Bredd [cm]
58
Höjd [cm]
87
Vikt [kg]
5.15
Max belastning [kg]
110
Antal personer
1
Material
Technorattan, Stål, Plast
Egenskap
Utan fotstöd, Icke hopfällbar
Färg
beige, svart
Mönster
annat
Ean
5904134657220

Komplettera med

Hängstol Alex beige PATIO

SKU 47328

ReaHängstol Alex beige PATIO

4330,00 kr

image/svg+xml
Högkvalitativa material, modern teknik och många års erfarenhet gör att varumärket Patio producerar original och hållbar trädgårdsutrustning som inspirerar med ett stort antal möjligheter för att arrangera en terrass eller balkong.

Den polska tillverkaren erbjuder klassiska hammockar, campingfåtöljer, kuddar till solstolar och fåtöljer i designversion, samt många trädgårdstillbehör. Ett brett urval av olika färgvarianter garanteras av den årliga uppdateringen av kollektionen, baserad på de senaste trenderna.