Trädgårdsinspiration -10% Din kod: T2WHU
Kolla våra Erbjudanden

Fågelsax Eddie svart-grå AMBITION
Fågelsax Eddie svart-grå AMBITION
Fågelsax Eddie svart-grå AMBITION
Köksknivar och knivställ

Fågelsax Eddie svart-grå AMBITION

SKU 51246
Kollektion:
Eddie

52,00 kr

image
image
Fågelsax Eddie från Ambition, användbar i alla kök. Blad tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål. De har ett självslipande blad och ett halkfritt handtag. Bladen är gjorda av rostfritt stål. Saxen har ett bekvämt, ergonomiskt handtag i svart och grått, täckt med halkfritt material. Det är lätt att portionera hela kycklingen och skära det kokta eller råa fågelköttet i bitar. Eddie sax är också bra för att klippa hud, ben och brosk.
Varumärket Ambition är synonymt med skönhet och elegans. Originaldesign som alltid följer tidsandan och ett riktigt stort utbud är våra starka sidor. Bland våra produkter kan du hitta det som behövs i varje hem - sofistikerad servis, olika typer av tallrikar, bestick, kastruller, vattenkokare, stekpannor och andra kökstillbehör. Ett brett urval av våra produkter gör att alla hittar något för sig själva.
Teknisk specifikation
Tillverkare
Ambition
Kollektion
Eddie
Längd [cm]
24
Bredd [cm]
7.4
Höjd [cm]
2.6
Vikt [kg]
0.175
Material
Non-stick, Stål
Färg
svart, grå
Ean
5904134512468

Andra produkter i kollektionen

Örtsax Eddie grön AMBITION

EddieSKU 80281

Örtsax Eddie grön AMBITION

85,00 kr
37,00 kr
-56%

Modern design varvat med klassiska former och betoning på användbarheten av de föreslagna produkterna kännetecknar Ambition bäst.

Det polska varumärket har varit känt på marknaden i många år och åtnjuter nu det stora förtroendet från kunder som bland de föreslagna samlingarna hittar inte bara bestick eller serviser, utan även kastruller, stekpannor och andra kökstillbehör till ett bra pris.