Newsletter -5% ->
 
Kolla våra Erbjudanden
Assiett Arte 20 cm AMBITION
Assiett Arte 20 cm AMBITION
Assiett Arte 20 cm AMBITION
Assiett Arte 20 cm AMBITION
Assiett Arte 20 cm AMBITION

Assiett Arte 20 cm AMBITION

SKU 45004
Kollektion:
Arte

48,00 kr

Assiett i porslin

Glaserat porslin är extremt originellt, och den avtorkade bruna kanten på 20 cm assietten bidrar till dess charm. Färgerna i sandiga toner är i linje med rådande trender och den oregelbundna, mörkare färgen på kanten ger en rustik stil. Denna sammanhängande och harmoniska komposition kommer perfekt att matcha både klassiska och moderna interiörer och utstrålar unik karaktär.

Original Reactive Glaze

Under glasningsprocessen används en hög bränntemperatur. Detta gör det spräckliga mönstret och den mörknade kanten på tallriken unika och inget fat med reaktiv glasyr är identiskt, och hela servisen är unik och exceptionell.

  • Varje del är unik
  • Vågig, sliten kant
  • Tål diskmaskin
  • Reaktiv glasyr: raffinerad glasyrkaraktär
  • Subtil, spräcklig beige
Teknisk specifikation
Tillverkare
Ambition
Kollektion
Arte
Diameter [cm]
20
Längd [cm]
20
Bredd [cm]
20
Höjd [cm]
1.7
Vikt [kg]
0.35
Material
Porslin
Lämplig för
Mikrovågsugn, Maskindisk
Egenskap
Stapelbar
Färg
beige
Mönster
prickigt
Ean
5904134202109
Detaljer
Var och en av Arte-tallriken har en unik dekoration och unik färgning av kanten, olika i färgintensitet. På grund av användningen av reactive glaze kan färgen på rätternas kanter skilja sig från varandra, vilket gör samlingen av rätter unik. Produkter tillverkade av keramik kan skilja sig något i nyanser, storlek och struktur. Detta beror på produktens specificitet och är tillåtet enligt standarderna.

Andra produkter i kollektionen

Servis för 6 personer Arte 24 delar AMBITION

ArteSKU 45015

Servis för 6 personer Arte 24 delar AMBITION

1340,00 kr

Komplettera med

Modern design varvat med klassiska former och betoning på användbarheten av de föreslagna produkterna kännetecknar Ambition bäst.

Det polska varumärket har varit känt på marknaden i många år och åtnjuter nu det stora förtroendet från kunder som bland de föreslagna samlingarna hittar inte bara bestick eller serviser, utan även kastruller, stekpannor och andra kökstillbehör till ett bra pris.