Newsletter -5% ->
 
Kolla våra Erbjudanden
Soppslev NAPOLI
Soppslev NAPOLI
Soppslev NAPOLI
Soppslev NAPOLI
Napoli

Soppslev NAPOLI

SKU 29671
Kollektion:
Napoli

44,00 kr

längd
30
Ambition är produkter med mycket hög kvalitet, originellt mönster och attraktivt pris. De kännetecknas av hög kvalitet material som används vid tillverkningen. Ambition är unika lösningar på hushållsprodukter till kök och matsal. Under många år har detta varumärket tillfredställt kundernas olika önskningar. Det ger vad som är nödvändigt i varje hem - raffinerad mastservis, olika sorters husgeråd, bestick, kastruller, tekannor, stekpannor och alla andra kökstillbehör. Brett sortiment gör att alla kommer att hitta nåt för sig.
NAPOLI - Bestick i klassisk form med ett subtil mönster. Delikat dekoration gör att Napoli är en av de mest populära serien hos våra kunder. Erbjudandet är också riktat mot hotell och restauranger.
Soppslev tillverkade av hög kvalitet rostfritt stål. Poleringen med agavfiber gör att ytan är glänsande.
Teknisk specifikation
Tillverkare
Ambition
Kollektion
Napoli
Längd [cm]
30
Bredd [cm]
9
Vikt [kg]
0.101
Material
Stål
Lämplig för
Maskindisk
Färg
silver
Ean
5904134296719
Detaljer
Längd: 30 cm
Max bredd: 9 cm

Andra produkter i kollektionen

Soppslev NAPOLI

NapoliSKU 29671

Soppslev NAPOLI

44,00 kr

Modern design varvat med klassiska former och betoning på användbarheten av de föreslagna produkterna kännetecknar Ambition bäst.

Det polska varumärket har varit känt på marknaden i många år och åtnjuter nu det stora förtroendet från kunder som bland de föreslagna samlingarna hittar inte bara bestick eller serviser, utan även kastruller, stekpannor och andra kökstillbehör till ett bra pris.